England

Et innlegg fra virkeligheten i dag, for jeg klarer ikke å la være å rope fra toppen av lungene at jeg skal til London!

Helt fra jeg var ganske liten har jeg følt at England er som et annet hjemland, enda jeg aldri hadde vært før. Det var først i 2012 at jeg endelig kom meg dit, og jeg var ikke skuffet. Det var akkurat slik jeg hadde forestilt meg det. Jeg ble enda sikrere på den turen at jeg skulle flytte dit. I morgen drar jeg dit igjen, og skal besøke ei venninne i Brimingham. Vi skal tilbringe helgen i London før vi reiser til Birmingham så jeg får sett hvordan hun har det. Jeg gleder meg så mye at jeg ikke har ord! Allerede for flere uker siden begynte jeg å skrive pakkeliste og planlegge hvor jeg hadde lyst til å gå. Til slutt endte jeg opp med å lage en reisejournal.


Har innsett at jeg har pakket mye brått og sort, men da blir det lettere å matche. Dessuten har jeg med lite fordi jeg regner med at det blir en aldri så liten shoppingrunde.

Okay, siden jeg begynte på dette innlegget onsdag ettermiddag, er det veldig mye som har skjedd. Jeg har kommet meg til London, og sitter på hotellet og venter på venninna mi. Turen i går gikk, vel, den gikk. Jeg ringte mamma torsdag morgen på vei til flyplassen fordi jeg ikke kom inn på nettbanken. Det kunne jo bli et stort problem. Det var likevel bare forsmaken. "Jeg klarer meg fint," sier jeg til mamma. "Ingenting skal få ødelegge denne dagen. "Challenge accepted," sa universet. Like etter kortslutter skjermen på mobilen min, jeg lander i London uten å vite hvor jeg skal, fordi all den informasjonen ligger på mobilen. Jeg kommer meg inn på nettet på Macen og får ut reiseinformasjonen, klarer å gå i helt feil retning mer enn en gang og bruker dobbelt så lang tid til hotellet som det jeg ville gjort hadde jeg vært litt mer fokusert. Da jeg kom frem var jeg så sliten at jeg gikk rett og la meg.

Nå har sola stått opp og skinner fra skyfri himmel. Jeg har vært en tur i Covent Garden og på Kings Cross. Nå venter jeg på Martine også kan Englandsturen virkelig komme igang.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits