Helvetesuka

I morgen klokka 05:00 ringer klokka mi og da starter jeg på den sivile helvetesuka til Erik Bertrand Larssen. Helt basic skal jeg være den beste utgaven av meg selv en hel uke, men den inneholder mye mer enn det. jeg skal trene hver dag, spise sunt hele uka, være konstant blid og hyggelig, endre vanene mine, filosofere over hvordan jeg har det og vil ha, og ikke minst: Gjøre alt det jeg vanligvis gjør, bare mye bedre.
Det står skrevet i boka at jeg skal dele nyheten og helvetesuka med så mange som mulig, så jeg har bestemt meg for å dele den her så alle kan se det. Hver dag hele uka skal jeg blogge om hvordan jeg har hatt det, både det som er bra og dårlig.

Nå i forkant er jeg veldig spent. Det har allerede begynt å kile i magen. Jeg har snakket om å gjøre dette helt siden jeg kjøpte boka for over et år siden, og i morgen setter jeg i gang. Jeg ser for meg at jeg må være veldig ærlig med meg selv. Kanskje mer enn jeg vanligvis er komfortabel med. Jeg er spent på å se hvordan dette kommer til å påvirke livet mitt og se om det kommer til å påvirke omgivelsene mine, og hvordan jeg ser på dem. Jeg er spent på om noen kommer til å legge merke til at jeg oppfører meg annerledes denne uka.
Jeg gruer meg litt også. Det kommer til å bli tungt til tider, det er jeg sikker på. Jeg tror det kommer til å bli vanskelig å holde koken oppe hele tiden. Spesielt torsdag og fredag. Da skal jeg nemlig være oppe i 41 timer uten søvn. Det er en del av prosessen der jeg skal bryte meg selv fullstendig ned for å se hvor mye jeg faktisk tåler. Også er jeg så klart spent om jeg kommer til å lykkes. Jeg kvier meg for at jeg må gi midt i, eller at det ikke har noen effekt i det hele tatt, at jeg går tilbake til livet mitt mandag om en uke, og ingenting har forandret seg.
Jeg gleder meg. Det blir gøy og ta et dypdykk ned i mine største styrker og svakheter og prøve å gjøre noe med dem. det blir gøy og se hvor mye jeg får gjort denne uka. Jeg gleder meg til å se hvor mye jeg tåler både psykisk og fysisk. Jeg gleder meg til mandag om en uke, når jeg kan si at jeg har gjennomført. Jeg gleder meg til å se resultatet.

Ønsk meg lykke til!

Én kommentar

03.05.2015 kl.19:57

Så tøft! Lykke til :) blir spennende å lese hvordan det går underveis!

Skriv en ny kommentar

hits