Dag to i helvetesuka

I går var det fokus og modus som sto på tapetet, slik som vanene fikk kjørt seg på mandag. Som musiker er man avhengig av å kunne skifte fokus og modus raskt og effektivt, og ikke la seg påvirke av dårlige prestasjoner eller nervøsitet. Det er noe jeg fremdeles må jobbe mye med, og en dag holdt ikke for meg. Dette er et tema jeg skal dykke dypere ned i, i ukene som kommer også.

Dagen forløp seg fint. Alarmen ringte denne gangen, og jeg fikk unnagjort mye på de første timene av dagen. Det er rart hvordan jeg bare kan tenke på at det er helvetesuke, også bare gjennomfører jeg. Det er som om det ordet rasjonaliserer alt det jeg gjør. Det er en unnskyldning for å ikke finne unnskyldninger.

I dag skal jeg fokusere på time management, eller å fordele tida mi på en god måte. Jeg har sett veldig frem til dette temaet, og skal bruke det flittig i løpet av dagen. Larssen skriver at helvetesuka også handler om å balansere tida mellom jobb og fritid. Derfor har jeg bestemt meg for å ta med jenta til husvertene mine på kino. Vi er veldig glad i fantasy, begge to, så jeg skal ta henne med for å se Skammerens Datter. Jeg leste de bøkene for mange år siden, og nå filmatiseres de endelig!

Jeg gleder meg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits