Tida flyr

I går var fokuset på fordeling av tid, "Time management". Det var foreløpig det mest nyttige tema for meg så langt. Jeg har prøvd å bruke det litt tidligere, og jeg setter konstant opp to do-lister, men tipsene jeg fikk i dette kapitlet var fantastiske! Nå vet jeg at jeg har et godt verktøy for å fordele tida mi i framtida. Lage en årsplan, en månedsplan, ukesplan og en dagsplan. Lag en to do-liste som du bare kan fylle på i det uendelige, og fyll ut i kalenderen når du skal utføre oppgavene. tidligere har jeg kun laget en liste over gjøremål for dagen, og kanskje dagen etter, men aldri en uendelig en som jeg skal fordele utover hele kalenderen.

En ting jeg har lagt merke til nå i helvetesuka er at jeg har blitt så fokusert på arbeidsoppgavene mine at jeg glemmer mye annet. Jeg er egentlig ikke typen som legger igjen ting hist og her, men i løpet av de siste dagene har jeg lagt fra meg både mobilen og vantene mine på konservatoriet. Det kan virke som om jeg har så mye å tenke på, at andre ting blir presset ut av bevisstheten.

I går var jeg også på kino med jenta til de jeg leier hos. Vi så Skammerens Datter. Jeg leste de bøkene da jeg var liten, og begynte nesten å grine da jeg så den skulle komme på film. Jeg tror jeg aldri har vært borti en så direkte adapsjon i hele mitt liv. Alt jeg husker fra boka var med, og jeg kan ikke komme på noe som hadde blitt puttet inn uten at det var med i boka. Jeg er veldig fornøyd! Skuespillerne var også helt fabelaktige. Jenta som spilte Dina var så klin lik jenta som er tegna på forsida av boka at det var helt vilt . Også er jo Jacob Oftebro med, det er jo alltid en bonus.

I dag skal jeg ut av komfortsonen, bokstavelig talt. Jeg skal være våken fra i dag klokka 05:00, til i morgen klokka 22:00. Jeg skal rett og slett døgne, men istedenfor å feste og spise potetgull sånn som russen gjør, skal jeg være produktiv hele natta. Da jeg våknet i dag, var jeg så trøtt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og jeg tror det har litt med at jeg vet at jeg nå skal være våken i 41 timer! Det er egentlig ubehagelig allerede bare jeg tenker på det. Bevisstheten min vil gjennomføre for jeg kommer til å være så stolt etterpå, men kroppen stritter i mot alt den orker. Jeg tror det som blir vanskeligst er at jeg skal være så produktiv som overhodet mulig, men det eneste jeg har lyst til å fokusere på om dagen er fiolinprøva mi som er på mandag, men jeg kan ikke øve midt på natta. Derfor tror jeg mye av tiden kommer til å gå med til å lese bøkene jeg har fått av PAN, mentoren min og øving til musikkhistorieeksamen. Det eneste jeg kan tenke på nå som er positivt er at i Tromsø er det så lyst om dagen, at mørket hvertfall ikke kommer til å gjøre meg enda mer søvnig. Det hadde vært mye verre om jeg gjorde dette om vinteren.
Nå skal jeg komme igang med dagen, møte min frykt og hoppe ut av komfortsonen. Vi sees på andre siden!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits