Spolerte planer

I løpet av denne dagen ble jeg egentlig ganske gira på å jobbe gjennom hele natta, selv om mamma synes det er en dårlig idé rett før eksamen og at jeg heller burde gjøre det i sommer. Så kommer jeg hjem, og hva får jeg se? Jeg har blitt trukket ut i eksamen i komposisjon og har en hel haug med oppgaver jeg skulle rette. Oppgaver som egentlig var godkjente som arbeidskrav, men tydeligvis ikke gode nok for eksamen. Da gikk lufta ut. Og jeg mener skikkelig. Jeg ble så sint, og snakket i telefonen med mamma i en halv time. Frustrasjonen over dårlige beskjeder har brygget oppunder i hele år når det gjelder det faget, og nå rant det over. 
Så jeg tok meg et glass vin, satte meg ned med oppgavene og nå skal jeg legge meg, uansett hva Betrand sier. Så sint var jeg, at det kan regnes som et enormt skritt utenfor komfortsonen.
Noen ganger må man si seg slått av uforutsette hendelser og omgruppere seg før man prøver på nytt. Derfor skal jeg døgne og jobbe natta igjennom i sommerferien, akkurat slik min kjære mams foreslo.

Ellers har dagen egentlig vært veldig fin. Jeg har vært endel utenfor komfortsonen, selv om det kanskje ikke har vært helt nok, men det tar jeg igjen en annen gang. Vi hadde et veldig bra og produktivt møte i studentutvalget i dag, og jeg føler at vi virkelig er på vei til å bli et godt utvalg. Jeg hadde en utrolig tung treningsøkt i dag, som jeg var virkelig fornøyd med. Jeg har øvd på fiolin og direksjon, og jeg har skrevet ferdig oppgaven jeg hadde i musikkhistorie, i tillegg en haug med andre småting.


Det er få bilder som beskriver bedre hva jeg føler akkurat nå.

Ha en god natt! Det skal hvertfall jeg ha.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits