Slutten av helvetesuka

Jeg hadde egentlig ikke lyst til å innrømme hvordan de siste ukene i helvetesuka var, men så tenkte jeg; Hva er poenget med å blogge om helvetesuka hvis jeg ikke skriver sannheten. Så, here we go...

Fredagen var en restitusjonsdag, sånn har jeg egentlig ikke så dårlig samvittighet for. Jeg trente, øvde, dro på skolen og drakk te og spiste lunsj hos ei venninne før jeg kjøpte sushi og dro hjem. 
I går derimot, var ikke en særlig god dag. Jeg øvde litt på morgenen, og så kan jeg egentlig ikke huske at jeg gjorde noe som helst annet. Bortsett fra å se en film hos husverten og spise egg og bacon til middag.

I dag har jeg så langt spist frokost og syka en tur. Nå skal jeg snart spise middag oppe hos husvertene, og ellers står livet litt stille i dag.

Grunnen til at jeg er ærlig om dette, er at jeg tror det er flere som har det sånn. Vi lever i en hverdag der latskap og apati dyrkes som humoristisk, og ikke som kritisk slik det burde. Jeg kommer sikkert til å ha et eget innlegg om dette temaet en dag, men det er ikke idag.

Jeg kommer tilbake i løpet av dage for å oppsummere uka som har gått.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits