Den gode venninnen

#venninner #samtaler #mentalhelse #festival #venner #skype

Jeg har aldri vært hun med flere venner enn hun klarer å holde styr på. Istedet har jeg hatt noen veldig gode venner fremfor veldig mange jeg bare kjenner litt. 
Da jeg flyttet til Tromsø, kjente jeg ingen her oppe. Mamma hadde ei venninne her oppe, men det var alt, og datteren hennes som var en god venninne da vi var små, flyttet fra Tromsø nesten rett etter at jeg flyttet hit. Det er alltid veldig skummelt når man flytter til et helt ukjent sted, men heldigvis har jeg vært heldig med klassevenninnene mine.

I det siste har jeg hatt timeslange samtaler over Skype med Ida. Vi skriver oppgaver, henger opp klær og skar opp frukt mens vi skravler. For ikke så lenge siden kjøpte vi også festivalpass til Kongsberg Jazzfestival til sommeren!

Da jeg var liten sa mamma noe jeg aldri har glemt siden: "Det handler ikke om hvor mange venner du har, men hvor gode de er." Og siden det har jeg alltid tenkt kvalitet fremfor kvantitet.

For, det er faktisk ikke så viktig med alt det andre, så lenge du har den ene gode venninnen som du kan ringe og prate i timesvis med. Om en ny date, den teite professoren som ikke kan norsk, eller professoren som er litt vel tvilsom, klage over eksamen som nærmer seg kvalmende fort. Eller bare ringe for å snakke om det fine været, ønsker hverandre en god dag, eller legge reiseplaner for fremtiden.
Hvis du har den venninnen (og mammaen din), så kan verden rase sammen, og det går egentlig helt fint.

Jeg leste en gang at hvis et vennskap overlever ungdomskolen og videregående, så vil det vare hele livet. Det samme leste jeg om venner som overlever å bo sammen. Ida og jeg har gjort begge deler, og er fremdeles kjempegode venner.


Foto: Privat

Det beste, så klart, er hvis du har to slike venner. En i nærheten, og en som bor litt unna. Da har du en du kan snakke med som ser alt sammen på avstand, og kan lettere få en oversikt. Også, en venninne som er der i hverdagen din og får med seg alt på nær hånd.

Karoline er sistnevnte. Hun er bare den personen som man prater med om alt. Det er rett og slett umulig å holde noe skjult for henne. Hvis du innrømmer en forelskelse du trodde var helt hemmelig, har hun allerede lagt merke til det.


Foto: Privat

Jeg er ikke den som snakker om veldig private ting med alle og hvermann. Det er mye lettere å late som livet er en dans på rosa skyer, og gjemme alt det andre dypt inne. Derfor er det så godt å ha noen rundt seg, som en faktisk tør å fortelle alt mulig rart til. Selv de tingene man helst ikke vil innrømme ovenfor seg selv engang. 

Også har man den venninnen som du kan bare tulle med og ha det gøy. Hun som du har et lite crush på, og som har et lite crush på deg også. Hun som du faktisk kan danse rundt på rosa skyer med. Veronika er en av de mest påståelige jentene jeg har møtt, og det er fantastisk. Hun kan alltid få meg til å le, og det er aldri stille når vi er sammen. Vi kan diskutere så heftig, før vi plutselig innser hvor idiotisk diskusjonen er, også bare ler vi istedet.

Jeg har de beste vennne, og jeg håper du har det også.♥

 

2 kommentarer

Hei, jeg er ny her og derfor tenkte jeg å kjøre en konkurranse på min blogg. Hvis du er fotograf og vil ha finere bilder så gir jeg en pakke med 45 Photoshop Actions fra Florabella. Sjekk ut mer informasjon på bloggen min.

Ønsker deg en veldig fin helg videre !!!

15.05.2016 kl.09:56

VENNER GJØR VERDEN TIL ET GODT STED Å VÆRE<3

Stå på jenter og stå på sammen! Flotte bilder av flotte jenter!!!

Skriv en ny kommentar

hits