Anmeldelse: Joni Was Right

#musikk #MaritLarsen #anmeldelse #album #JoniWasRight #plateselskap

Marit Larsen har kommet ut med et nytt album, og jeg har endelig somlet meg til å lytte til det.
Her er det mye nytt. Helt nytt besetning, fiolinene og gitaren er byttet ut med banjo, og albumet er gitt ut av Marits eget ny-etablerte selskap. Å gi ut plata alene, tror jeg er noe av det beste Marit kunne gjort. Dette er et friskt pust.


Bildet er hentet fra Marits hjemmeside: http://maritlarsen.com/music
 

Likevel er det noe veldig Marit Larsen over hele plata, og det trenger ikke nødvendigvis å være en negativ greie. Det er flott når artister finner det som virkelig funker for dem, og tar det med seg uansett hvilke grenser de krysser. For eksempel, kjenner Marit stemmen sin godt, og bruker den ypperlig. Det er ikke noe tilgjøring er i gården, og det har det heller aldri vært. Det gjør henne til en veldig sikker og sterk soloartist. I tekstene holder Marit seg også til kjente og kjære temaer, men det er hun overhodet ikke alene om. Kjærligheten er jo et tema vi aldri blir ferdig å skrive om, eller høre om.

Sangen jeg liker aller best er "A Stranger Song". Det er er noe helt spesielt i hvordan de har lagt stemmen til Marit dobbelt, helt unisont, som om det er to av Marit som synger. Det skaper en flott effekt, som passer veldig bra til tittelen og teksten.

Alt i alt er det et bra og helhetlig glad-album. Jeg kan se for meg at dette er et album jeg kommer til å høre mye på i sommer, mens jeg jobber i hagen og lager mat. Låta "No", har allerede fått plass på trenings-spillelista mi, fordi den gir meg så mye energi, og de andre sangene kommer også til å få innpass på flere av spillelistene min etterhvert.

Jeg gleder meg til å se hva Marit kommer til å gjøre videre med det nye selskapet sitt.♥

Hva synes du om det nye albumet til Marit?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits