10 ting i juni

#10ting #Feelgood #Juni #Sommer #Flytte #Eksamen

Dette er en serie jeg har sett flere bloggere holder på med, og jeg synes det er en veldig fin og positiv serie. Hva slags 10 ting jeg kommer til å liste opp, kan variere, men de vil komme den 1. hver måned fra nå av.
Her er 10 ting jeg gleder meg til i juni:

Sommerferie. Tror ikke at jeg er den eneste som gleder meg til det. Det er vel alltid slik at når man nesten er innen rekkevidde av sommeren, så klarer man ikke å tenke på annet. Det gjør hvertfall ikke jeg, og det er jo egentlig litt dårlig timing i forhold til eksamen.

Fiolin-eksamen. Apropos eksamen, så grugleder jeg meg skikkelig til fiolin-eksamen min i år. Jeg har veldig flott, men vanskelig repertoar, som gjør at eksamen kan gå begge veier egentlig. Men jeg elsker det jeg spiller, og kommer til å kose meg uansett. I år kommer pappa for å høre på også, og etter at jeg flyttet nordover har ikke foreldrene mine hørt mange av konsertene mine, så det er utrolig hyggelig!

Sommeren i Nord-Norge. Vi fikk en liten smakebit på sommeren denne uka i Tromsø, og jeg legger meg til lista over folk som sier at det er få ting som er vakrere enn nordnorsk sommer. Det er så grønt her nå, i kontrast til bare noen uker siden da hele verden var grå. Også får man de fremdeles snøkledde fjellene i bakgrunnen. Det hele er til å bli nasjonaromantisk av.


Foto: Privat

Flytte. Jeg gleder meg faktisk til å flytte. Det kan jo ha noe med at jeg skal tilbake til leiligheten om et år, og når jeg flytter ut etter det igjen, kan det hende at det er supertrist. Det er kanskje litt rart, men jeg synes det er skikkelig hyggelig å legge tingene mine ned i kasser. Kanskje oppdager jeg noe jeg hadde glemt at jeg hadde. Også er det jo alltid spennende å flytte til et nytt sted.

Paris. 24. juni drar jeg og ei venninne til Paris! Jeg gleder meg så mye, at jeg nesten ikke klarer å sitte stille når jeg tenker på det. Hele min pinterestaktivitet går med til å planlegge den perfekte ferien, om dagen. Vi skal drikke kaffe og vin, og dra på museum og shoppe; Jeg tror det blir helt fantastisk!


Foto: Hentet fra pinterest

Sommerjobb. Jeg tror det skal godt gjøres å finne en som gleder seg mer til sommerjobben sin i år, enn det jeg gjør. Jeg skal jobbe som guide i Kongsberg sølvgruve, og det har vært drømme-sommerjobben så lenge jeg kan huske. Jeg tror også at det blir et deilig avbrekk fra all studiene og all musikken.


Foto: Hentet fra Kongsberg Bergverksmuseums nettsider.

Komme hjem. I fjor var jeg med mams og paps på lang ferietur i Tyskland. Og selv om det var kjempehyggelig og moro, kjente jeg at det egentlig hadde vært deilig å være hjemme også. Så i år, skal jeg sende dem på fjelltur etter fjelltur slik at jeg kan være hjemme og passe hagen og kose meg. (Er det et tegn på at man blir gammel, når den beste ferien er å jobbe i hagen? Det er hvertfall husmorspoeng til meg.)

Se Drømmeprinsen igjen. Det henger jo litt sammen med å komme hjem, men drømmeprinsen fortjener en egen bolk. Nevøen min er den vakreste og flotteste gutten i hele verden! (Ikke at jeg partisk eller noe.) Jeg gleder meg utrolig mye til å se han igjen.

Få en til nevø. I samme gata ligger den lille gutten som kommer nå i sommer. Og selv om han ikke skal før i juli, så gleder meg til å bruke hele juni til å glede meg til at han kommer.

Teste ut det nye musikkteknologi-utstyret mitt. Jeg skal ta musikkteknologi som valgfag neste år, og ellers bare lære meg mer om musikkproduksjon og hvordan det foregår. Det er en del av musikken som fascinerer meg utrolig mye, og jeg synes det er rart at ikke flere klassiske musikere ser nytten av å kunne det. For en uke siden ankom det nye lydkortet mitt med mikrofon og hele pakka, og jeg gleder meg til å få tid til å se litt ordentlig på det.

Så, det var 10 ting jeg gleder meg til i juni. Har du noe du gleder deg til? ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits